انواع سبزیجات

جنگ علیه سرطان با سبزیجات

تحقیقاتی انجام شده كه نشان می دهد، سبزیجات و گیاهان می توانند از پیشرفت تومورهای سرطانی جلوگیری كنند.
كلم بروكلی، كلم، جینگو بیلوبا(درختی كوچك با برگ های بادبزنی) و سیر می توانند از بروز انواع سرطان ها جلوگیری كنند یا جلوی پیشرفت تومورها را بگیرند. تحقیقات متعددی كه بر تأثیر غذا و فعل و انفعالات درون سلول ها و DNA انجام شده، نشان می دهد كه رژیم مناسب غذایی می تواند تا حد زیادی از بروز یا پیشرفت بیماری ها جلوگیری كند.
مطالبی كه در زیر می خوانید برگرفته از تحقیقاتی است كه در سازمان تحقیقات سرطان آمریكا در بالتیمور انجام شده است:
در مرحله اول، دكتر آكینوری یاناكا و همكارانش از دانشگاه تسوكوبای ژاپن دریافتند كه در 20 نفر كه رژیم غنی از كلم بروكلی داشتند، میزان عفونت هلیكوباكتر پیلوری كه باعث بروز ورم دیواره معده، زخم و سرطان معده می شود، به شدت كاهش یافته است.
دكتر یاناكا می گوید: با وجود اینكه هنوز نتوانسته ایم هلیكو باكتر پیلوری را به طور كامل از بین ببریم، ولی كنترل و كاهش میزان آن كه باعث كندی یا توقف رشد بیماری های معده به خصوص سرطان دیواره معده می شود، آن هم با وسیله ای ساده مثل خوردن كلم بروكلی امکان پذیر است. این برای بیماران خبر بسیار مسرت بخشی است و جای امیدواری دارد.

سولفورافان ها و آنتی اكسیدان ها

سولفورافان یكی از مواد شیمیایی موجود در كلم بروكلی است كه خاصیت بسیار قوی و مؤثر ضد سرطانی دارد. این ماده قدرت دفاعی سلول ها در برابر عوامل سرطان زا را بالا می برد.
آنتی اكسیدان ها غیرفعال كننده مولكول های سمی از بین برنده DNA و كشنده سلول ها و در نتیجه مؤثر در پیشگیری از سرطان هستند.
در تحقیق دیگری كه بر روی كلم بروكلی صورت گرفت مشخص شد، وقتی مقداری از كلم بروكلی روی پوست موش آزمایشگاهی مالیده شد، تأثیر خنثی كننده اشعه ماوراء بنفش(UV) كه عامل اصلی سرطان پوست است از خود نشان داد. یكی از محققین فعال در این تحقیق به نام آلبناتی دینكئوواكستوا می گوید: به محض اینكه تابشUV ، بر موش را قطع نمودیم، شروع به گذاشتن تكه های بروكلی بر پوستش كردیم و متوجه شدیم كه50 درصد از میزان تهدید و حالت تهاجمی تومورهای موش در مقایسه با موش هایی كه در همان شرایط مورد تابش UV قرار گرفتند و ماسك بروكلی را دریافت نكردند، كاسته شد. این می تواند راه حل مناسبی برای كاهش پیشرفت سرطان پوست یا جلوگیری از بروز آن باشد. این تیم در حال بررسی میزان تأثیر بروكلی بر سرطان پوست انسان هستند و بسیار امیدوارند كه در مورد سرطان پوست انسان نیز مانند سرطان معده به جواب های رضایت بخشی برسند.
در مرحله سوم مطالعات، محققان دریافتند كه كلم و ترشی آن می تواند عامل مؤثر در جلوگیری از بروز سرطان سینه در زنان باشد. بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط سازمان سلامت زنان آمریكا، خوردن كلم می تواند تا حد زیادی خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان كاهش دهد. همچنین تحقیقات نشان می دهد كه زنانی كه در اوایل سنین بلوغ، كلم را به وعده های غذایی خود افزودند و روزانه میزان قابل توجهی از آن را دریافت كرده و این روند را تا بزرگسالی نیز ادامه دادند، بدن بسیار مقاوم تری در برابر سرطان سینه دارند. البته كلم پخته یا نیم پز بسیار مفید تر از كلم خام یا کلم ترشی است.
این تحقیقات نشان داد كه گلوكوسینولات های موجود در كلم با مقاوم سازی سلول و جلوگیری از بین رفتن DNA و تغییر شكل سلول ها، باعث كاهش ماده مولد سرطان می شود و در مراحل اولیه، پیشرفت سلول های سرطانی را به خوبی كنترل می سازد و در مراحل بعدی با ساكن كردن فرآیند پیشرفت سلول های مهاجم سرطانی و از بین بردن این سلول ها، از پیشرفت سرطان و وخیم شدن آن جلوگیری كرده و همچنین از تغییر شكل یافتن سلول های سالم نیز پیشگیری می كند.
در بخش دیگری از تحقیق تأثیر گیاه جینگو بیلوبا بر جلوگیری از بروز و پیشرفت سرطان تخمدان در خانم ها آزمایش شد.
طی تحقیقات به عمل آمده در بیمارستان زنان بوستون، مشخص شد كه زنانی كه از گیاه جینگو بیلوبا استفاده می كردند، به سرطان تخمدان دچار نشده بودند و بدین ترتیب تحقیق روی زنان مبتلا به سرطان نیز شروع شد.
دكتر "بین یه" یكی از محققان این طرح می گوید: مطالعات جمعیتی انجام دادیم تا از تأثیر گیاهان و سبزیجات بر سرطان آگاه شویم و در نهایت متوجه شدیم كه تنها 6/1 درصد از زنانی كه از گیاه جینگو مصرف می كردند، به سرطان تخمدان مبتلا شده بودند. در این تحقیقات پی بردیم كه این گیاه تأثیر بسیار قوی در جلوگیری از سرطان دارد و تا 80 درصد از پیشرفت سلول های سرطانی جلوگیری می كند و سلول های مهاجم را از بین می برد. با تلفیق اطلاعات و آمار تحقیقات جمعیتی و آزمایشگاهی، نقش بازدارنده و از بین برنده این گیاه بر سلول های سرطانی ثابت گردید.
در مرحله نهایی این تحقیق، محققان دریافتند كه، گوشت و تخم مرغ پخته شده با حرارت زیاد، ماده شیمیایی به نام PHIP تولید می كند كه باعث سرطان می شود و با همراه كردن سیر با این مواد غذایی می توان این ماده را خنثی كرد.
تحقیقات نشان داده است كه زنانی كه بیشتر گوشت می خورند، بیشتر به سرطان سینه دچار می شوند و عواملی مانند بالا بودن چربی خون و دریافت زیاد چربی در وعده های غذایی و نامتعادل بودن هورمون ها ابتلا به این سرطان را افزایش می دهند.
در این تحقیقات ثابت شد كه مواد موجود در سیر باعث خنثی شدن PHIP می گردد. PHIP با از بین بردن DNA و ایجاد تغییراتی در بدن باعث بروز سرطان می شود. این ماده با ترشح آنزیمی باعث تشدید یا بروز سرطان می شود و این خطر در افراد بالای 40 سال بیشتر است.
گوشتی كه زیاد سرخ یا پخته می شود، این ماده را ترشح می كند و با خوردن آن خطر ابتلا به سرطان بسیار افزایش می یابد. DAS موجود در سیر عامل پیشگیری از بروز و پیشرفت تومورهاست و با اضافه كردن آن به گوشت می توان این خطر را خنثی كرد.
"پل برنان" سر محقق مركز تحقیقات سرطان لیون فرانسه می گوید: ما به روشنی آثار ضد سرطانی گیاهان چلیپایی را كشف كردیم. تمامی این تحقیقات مؤید آثار ضد سرطانی سبزیجات هستند. برای مثال با دریافت روزانه انواع كلم می توان تا حد بسیار زیادی از بروز و پیشرفت سرطان ریه جلوگیری كرد. بدین ترتیب می بایست برنامه غذایی روزانه خود را طوری تغییر دهیم و تنظیم كنیم كه میزان قابل توجهی میوه و به ویژه سبزیجات دریافت كنیم تا از ابتلا به سرطان به همین سادگی جلوگیری كنیم.
ترجمه: راحله زند وكیلی

Be Your Doctor. با پشتیبانی Blogger.
Accessories

Followers

امار گیر

از ما خرید کنید و با ما باشید.

> اسپری تاخیری Super Dooz 125000

> کرم 2عددي شارک پاور مخصوص آقایان

> مگنا RX

> قطره خوراكي اسپانيش فلاي مخصوص بانوان

> اسپری بزرگ کننده سـیـنه دکتر جیمز

> كرم مرواريد اصل فلور محصول فرانسه

> دستگاه اكستندر:افزایش طول و سایز آلـت

> نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار

> ریش تراش ضد آب میکروفورس

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

> ژل زنـاشويي اينتيمو با تاييديه بهداشت

> قطره خوراكي اسپانيش فلاي : مخصوص خانمها

> قرصهاي ويگو : مخصوص دیرانـزالی و نعـوظ آلـت

> کرم بزرگ و سفت کننده باسن پارتنر فرانسه

> کمربند لاغری جدید استیم بلت steam belt

> کرم شارک پاور مخصوص آقایان

> لارجرباكس ويژه : افزایش طول و سایز آلــت

> آلبوم سعید پور سعید

> نچرال ولتز -NATURAL-WEALTH

> آلبوم های همایون ( امین حبیبی )

> كاملترين مجموعه موسيقي آرام بخش

> لوسیون رفع تیرگی مناطق حساس بدن Partner

> آموزش زبان انگلیسی در خواب

> ژل آمیزشی سیمپلکس فرانسه

> کرم لارگو (افزایش حجم و ضخامت - آقايان-)

> تمامي آلبومهاي ايرج بسطامي

> شارك پاوركرم:افزايش قطر و سايز آلـت مردان

> ویبرادوم رومانتیک با مجوز بهداشت

> لنز رنگی چشم چند رنگ اینوا

> کرم برطرف کننده سفیدی موی Discreet

Categories

خواص هویج ارزش غذایی کدو حلوایی و تخم کدو ارزش غذایی کلم بروکلی خواص درمانی هویج خواص کلم بروکلی فواید پیازچه برای سلامتی * بابونه * * بانشاط شدن * جعفری * بهبود جراحت * در مورد هویج * فلفل دلمه ای * * مرزه * * مفید برای بیماری قلب * کاسنی * ارتقا دهنده سلامتی ارتقا سلامتی روده از روده تا ریه اسفناج افزاینده شیر مادر انواع کدو حلوايي انواع کدو حلوایی اگر مغز شما دیگر كشش فراگیری مطالب را ندارد، این سبزی بدبو را دست کم نگیرید تاثیر درمانی کرفس تاثیر درمانی کرفس در سرطان خون تاثیر فلفل تند در پیشگیری از دیابت تاثیر کدو سبز بر کاهش علاعم بیماری تاثیر کرفس بر بوی بد دهان تاثیر کلم بروکلی بر قلب ترخون و خواص آن تره‌ فرنگي، سبزي پُر‌ خاصيت ترکیبات نعناع تزئین کننده غذا حمایت از سیستم قلبی و عروقی خاصیت سیر خواص * ریحان خواص اب هویج خواص اسفناج خواص بابونه خواص بابونه Chamomile خواص بادمجان خواص تره فرنگی خواص تغذیه ای و درمانی تره فرنگی خواص جشنیز خواص جعفری خواص خوب فلفلها خواص دارویی کدوحلوایی خواص درماني قارچ ها خواص درمانی تخم کدو خواص درمانی ریحان خواص درمانی مرزه خواص درمانی نعناع خواص درمانی و غذایی پیاز خواص درمانی پیاز خواص درمانی کاسنی خواص درمانی کدو خواص درمانی کلم بروکلی خواص درمانی گشنیز و تخم آن خواص شاهي Garden Cress خواص شگفت انگيز آب هويج خواص غذایی و سلامتی کاهو خواص غذایی کاهو خواص فلفل قرمز خواص كرفس خواص مرزه خواص مفيد قارچ ها خواص مفید ترخون خواص مفید روغن ‏های فرار ترخون خواص مفید فلفل ها خواص نخود‏فرنگی خواص نعناع خواص پیاز خواص کاسنی خواص کاهو خواص کدو حلوایی خوردن کلم بروکلی خوص دارویی کدو حلوایی درباره نعناع * درمان دردهای حاصل از رانندگی و علائم سرماخوردگی درمان روماتیسم و آرتریت ها درمان سردرد درمان سردرد و دل درد با نعنا درمان سرماخوردگی درمان نفخ درمان و پیشگیری از سرماخوردگی با محصولات نعناع درمان پرمویی راهنماي خريد،نگهداري و پخت کدو حلوایی راهنمایی خرید و پخت کدو حلوایی رفاقت سیر با فلب وعروق رفع خستگی با * رفع سردرد با نعناع رفع کننده بوی بد دهان روش پخت بادمجان ریحان سایر فواید شگفت انگیز سیر سبزی ضد الرژی سبزی پیشگیر بیماریها سلامت پوست با * سیر بخورید تا سرما نخورید سیر*ضد میکروب قوی است سیر، رگ‌ها را شل می ‌کند شاهی فایده سیر بر سرما خوردگی فایده سیر برای دیابت فایده لوبیا سبز نصبت به استخوان سازی فلفل در طب سنتی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ‌ای بخورید فوايد هويج براي پوست فواید اسفناج فواید تغذیه ای بدمجان فواید تغذیه ای پیازچه فواید جشنیر فواید روغن های ضروری جعفری فواید شاهی فواید پیاز در سلامتی فواید کاسنی فواید کلم بروکلی برای قلب قارچ های خوراکی قویترین انتی اکسیدان در جعفری كرفس مواد مضر را دفع می كند لم بروکلی لوبیا سبز و خواص آن ماسک هويج محتوای هویج مرزه مروری بر خواص کنگر فرنگی مواد ضد الرژی مواد مغذی کدو نشاط بعد از ناهار با نعناع نوخودفرنگی * نکات تغذیه ای جعفری نکاتی در مورد بادمجان نکاتی در مورد خرید بادمجان نکاتی که باید در خوردن بادمجان رعایت شود هویج پخته هویج پخته * هویج پخته مغذی تر است پوست هاي خشک و حساس پیاز و سیر؛ ضد آلرژی‌ های بهاری پیشگیری از سرطان خون با کرفس و جعفری پیشگیری از سرماخوردگی چای نعناع برای كنترل پُر مویی چرا كلم بروكلی برای قلب مفیده؟ کنترل پر مویی

برچسب ها

Archives