سیر بخورید تا سرما نخورید

سیر
پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز در گزارشی علمی نوشت:
مصرف سیر برای جلوگیری از سرماخوردگی و حتی بهبودی پس از ابتلا به آن، موثر است.
قرن ها از سیر نه تنها به دلیل مصرف آن در آشپزی، بلکه به خاطر قدرت درمانی آن تعریف شده است. دلیل آن هر چه باشد، ولی مطالعات انجام شده ی اخیر، یک تاثیر آن را تایید می کنند.
دانشمندان انگلیسی مدت دوازده هفته بین ماه های نوامبر و فوریه (زمستان) به 146 نفر، روزی یک عدد سیر دادند و به 146 نفر سیر ندادند.
طی این دوره آزمایشی از 146 نفری که سیر مصرف کرده بودند، 24 نفر به سرماخوردگی مبتلا شدند، درحالی که از 146 نفری که به آنها سیر داده نشده بود، 65 نفر دچار سرماخوردگی شدند.
علاوه بر این، افراد گروهی که سیر مصرف کرده بودند، ولی سرماخورده بودند، خیلی زودتر از کسانی که سیر مصرف نکرده بودند و سرماخورده بودند، بهبود یافتند.
یکی از توضیحاتی که دانشمندان برای این تاثیر اعلام کردند آن است که ترکیبی موسوم به «آلیسین» در سیر که فعال ترین ترکیب موجود در سیر است، مانع از فعالیت آنزیم هایی می شود که در عفونت های میکروبی و ویروسی نقش دارند.
همانطور که می دانید کسانی که سیر مصرف می کنند دیگران را از خود می رانند (به دلیل بوی تند آن)، بنابراین میکروب ها را نیز از خود دور می کنند.

سایر فواید شگفت انگیز سیر

سیر با داشتن آنزیم‌های طبیعی به جذب بهتر غذا كمك می‌كند.
از طرفی به عنوان یك ماده ی ضد نفخ عالی و یك ماده ضد انگل و كرم‌های روده‌ای شناخته شده است.
مصرف سیر یكی از بهترین درمان‌ها برای سرفه‌های شدید است و معمولا از شربت سیر برای درمان آن استفاده می‌شود.
سیر دارای تركیبات ضد میکروبی است و می‌تواند با انواع عفونت‌ها مبارزه كند، بدین منظور می‌توان از آن هم به صورت استعمال خوراكی و هم موضعی برای درمان قارچ‌ها و عفونت های باكتریایی پوست استفاده نمود.
تحقیقات متعددی نشان می‌دهد كه سیر می‌تواند از سیستم قلبی و عروقی محافظت نماید، زیرا می‌تواند میزان كلسترول و تری گلیسرید خون را كاهش دهد و تجمع پلاكت‌ها را مهار كند و میزان فیبرینولیز را كه لخته خون را از بین می‌برد، افزایش دهد ( یعنی از لخته شدن خون در رگ ها جلوگیری کرده و خون را رقیق می کند).
از سیر همچنین به عنوان یكی از درمان‌های فشار خون بالا یاد شده است، زیرا می‌تواند مویرگ های ریز را باز كرده و ریتم قلب را تنظیم كند و فشار خون را کاهش دهد.
مطالعات نشان داده‌اند كه خوردن منظم سیر باعث كاهش احتمال ابتلا به سرطان‌های مری، معده و روده بزرگ می‌شود. این اثرات به این علت است كه سیر از تشكیل مواد سرطان زا جلوگیری می‌نماید.
سیر حاوی تركیبات سولفورداری است كه از رشد تومورهای سرطانی خصوصا در سینه و پوست جلوگیری می‌نماید.
سیر

هشدارها:

مهم‌ترین اثر جانبی سیر خوراكی، ایجاد بوی بد در تنفس و بدن است.
مصرف بیش از حد سیر با معده خالی باعث ناراحتی های گوارشی می‌شود.
همچنین گزارش‌هایی مبنی بر واكنش‌های آلرژیك (حساسیت زا) در اثر استفاده ی زیاد از سیر خام وجود دارد.
تهیه سیر به صورت پودر باعث می‌شود عصاره آن به فرم خالص تر در اختیار مصرف‌كننده قرار گیرد. همچنین استفاده از سیر به صورت كپسول می‌تواند از ایجاد بوی بد در دهان جلوگیری و بلع آن را آسان‌تر كند.
سیر بر متابولیسم داروها تاثیری ندارد، اما بهتر است كه از مصرف همزمان مقدار زیاد آن با داروهای ضد انعقاد خودداری كرد.
همچنین بهتر است 7 تا 10 روز پیش از عمل جراحی نیز از مصرف سیر زیاد خودداری شود، زیرا زمان خونریزی را افزایش می‌دهد.
مصرف مقدار كم سیر در دوران شیردهی و بارداری مجاز است، اما به علت تاثیری كه بر بو و طعم شیر دارد، برخی نوزادان را ناراحت می‌كند، بنابراین بهتر است از مصرف سیر در دوران شیردهی اجتناب شود.
گفتنی است سیر دارای غلظت بالایی از مواد سولفوردار است و ماده‌ای به نام آلیسین ماده فعال سیر را تشكیل می‌دهد كه اكثر خواص سیر را به آلیسین نسبت می‌دهند.
آلیسین زمانی در سیر تولید می‌شود كه حبه سیر خورده یا جویده شود. در این صورت است که تركیب سولفورداری به نام آلیین(alliin) تحت تاثیر آنزیمی ‌به نام آلیناز، به آلیسین تبدیل می‌شود که همگی در سیر وجود دارند.
به علت این‌كه آنزیم آلیناز در اثر گرما از بین می‌رود، لذا سیر پخته شده خواص درمانی كمتری از سیر خام دارد.
منابع:
واحد مرکزی خبر

Be Your Doctor. با پشتیبانی Blogger.
Accessories

Followers

امار گیر

از ما خرید کنید و با ما باشید.

> اسپری تاخیری Super Dooz 125000

> کرم 2عددي شارک پاور مخصوص آقایان

> مگنا RX

> قطره خوراكي اسپانيش فلاي مخصوص بانوان

> اسپری بزرگ کننده سـیـنه دکتر جیمز

> كرم مرواريد اصل فلور محصول فرانسه

> دستگاه اكستندر:افزایش طول و سایز آلـت

> نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار

> ریش تراش ضد آب میکروفورس

> اصلاح مردان میکروتاچ MICRO TOUCH

> ژل زنـاشويي اينتيمو با تاييديه بهداشت

> قطره خوراكي اسپانيش فلاي : مخصوص خانمها

> قرصهاي ويگو : مخصوص دیرانـزالی و نعـوظ آلـت

> کرم بزرگ و سفت کننده باسن پارتنر فرانسه

> کمربند لاغری جدید استیم بلت steam belt

> کرم شارک پاور مخصوص آقایان

> لارجرباكس ويژه : افزایش طول و سایز آلــت

> آلبوم سعید پور سعید

> نچرال ولتز -NATURAL-WEALTH

> آلبوم های همایون ( امین حبیبی )

> كاملترين مجموعه موسيقي آرام بخش

> لوسیون رفع تیرگی مناطق حساس بدن Partner

> آموزش زبان انگلیسی در خواب

> ژل آمیزشی سیمپلکس فرانسه

> کرم لارگو (افزایش حجم و ضخامت - آقايان-)

> تمامي آلبومهاي ايرج بسطامي

> شارك پاوركرم:افزايش قطر و سايز آلـت مردان

> ویبرادوم رومانتیک با مجوز بهداشت

> لنز رنگی چشم چند رنگ اینوا

> کرم برطرف کننده سفیدی موی Discreet

Categories

خواص هویج ارزش غذایی کدو حلوایی و تخم کدو ارزش غذایی کلم بروکلی خواص درمانی هویج خواص کلم بروکلی فواید پیازچه برای سلامتی * بابونه * * بانشاط شدن * جعفری * بهبود جراحت * در مورد هویج * فلفل دلمه ای * * مرزه * * مفید برای بیماری قلب * کاسنی * ارتقا دهنده سلامتی ارتقا سلامتی روده از روده تا ریه اسفناج افزاینده شیر مادر انواع کدو حلوايي انواع کدو حلوایی اگر مغز شما دیگر كشش فراگیری مطالب را ندارد، این سبزی بدبو را دست کم نگیرید تاثیر درمانی کرفس تاثیر درمانی کرفس در سرطان خون تاثیر فلفل تند در پیشگیری از دیابت تاثیر کدو سبز بر کاهش علاعم بیماری تاثیر کرفس بر بوی بد دهان تاثیر کلم بروکلی بر قلب ترخون و خواص آن تره‌ فرنگي، سبزي پُر‌ خاصيت ترکیبات نعناع تزئین کننده غذا حمایت از سیستم قلبی و عروقی خاصیت سیر خواص * ریحان خواص اب هویج خواص اسفناج خواص بابونه خواص بابونه Chamomile خواص بادمجان خواص تره فرنگی خواص تغذیه ای و درمانی تره فرنگی خواص جشنیز خواص جعفری خواص خوب فلفلها خواص دارویی کدوحلوایی خواص درماني قارچ ها خواص درمانی تخم کدو خواص درمانی ریحان خواص درمانی مرزه خواص درمانی نعناع خواص درمانی و غذایی پیاز خواص درمانی پیاز خواص درمانی کاسنی خواص درمانی کدو خواص درمانی کلم بروکلی خواص درمانی گشنیز و تخم آن خواص شاهي Garden Cress خواص شگفت انگيز آب هويج خواص غذایی و سلامتی کاهو خواص غذایی کاهو خواص فلفل قرمز خواص كرفس خواص مرزه خواص مفيد قارچ ها خواص مفید ترخون خواص مفید روغن ‏های فرار ترخون خواص مفید فلفل ها خواص نخود‏فرنگی خواص نعناع خواص پیاز خواص کاسنی خواص کاهو خواص کدو حلوایی خوردن کلم بروکلی خوص دارویی کدو حلوایی درباره نعناع * درمان دردهای حاصل از رانندگی و علائم سرماخوردگی درمان روماتیسم و آرتریت ها درمان سردرد درمان سردرد و دل درد با نعنا درمان سرماخوردگی درمان نفخ درمان و پیشگیری از سرماخوردگی با محصولات نعناع درمان پرمویی راهنماي خريد،نگهداري و پخت کدو حلوایی راهنمایی خرید و پخت کدو حلوایی رفاقت سیر با فلب وعروق رفع خستگی با * رفع سردرد با نعناع رفع کننده بوی بد دهان روش پخت بادمجان ریحان سایر فواید شگفت انگیز سیر سبزی ضد الرژی سبزی پیشگیر بیماریها سلامت پوست با * سیر بخورید تا سرما نخورید سیر*ضد میکروب قوی است سیر، رگ‌ها را شل می ‌کند شاهی فایده سیر بر سرما خوردگی فایده سیر برای دیابت فایده لوبیا سبز نصبت به استخوان سازی فلفل در طب سنتی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ‌ای بخورید فوايد هويج براي پوست فواید اسفناج فواید تغذیه ای بدمجان فواید تغذیه ای پیازچه فواید جشنیر فواید روغن های ضروری جعفری فواید شاهی فواید پیاز در سلامتی فواید کاسنی فواید کلم بروکلی برای قلب قارچ های خوراکی قویترین انتی اکسیدان در جعفری كرفس مواد مضر را دفع می كند لم بروکلی لوبیا سبز و خواص آن ماسک هويج محتوای هویج مرزه مروری بر خواص کنگر فرنگی مواد ضد الرژی مواد مغذی کدو نشاط بعد از ناهار با نعناع نوخودفرنگی * نکات تغذیه ای جعفری نکاتی در مورد بادمجان نکاتی در مورد خرید بادمجان نکاتی که باید در خوردن بادمجان رعایت شود هویج پخته هویج پخته * هویج پخته مغذی تر است پوست هاي خشک و حساس پیاز و سیر؛ ضد آلرژی‌ های بهاری پیشگیری از سرطان خون با کرفس و جعفری پیشگیری از سرماخوردگی چای نعناع برای كنترل پُر مویی چرا كلم بروكلی برای قلب مفیده؟ کنترل پر مویی

برچسب ها

Archives